Matbloggstoppen Kul med mat och bak -

Bruschetta

En god förrätt...från medelhavet.
 
Hacka några väl mogna tomater, gärna bifftomater, och blanda med hackad basilika, olivolja och eventuellt pressad/hackad vitlök. Låt stå i kylen och "gotta till sig" lite. Skiva vitt bröd och och gnid in med vitlök, stek sedan i olivolja på medelvärme tills brödet blir knaprigt. Man kan även pressa ned vitlök i oljan och låta det fräsa ihop lite innan man lägger i brödet, för att få mer vitlökssmak. Lägg upp brödet på tallrik och lägg på tomatsalladen och ev. en skiva parmaskinka. Servera direkt så att brödet inte tappar sin krispighet!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0