Matbloggstoppen Kul med mat och bak -

Dragonkyckling

Dragonkyckling (2-3 port.)
 
2-3 kycklingbröstfiléer
2 förp. matlagningsgrädde
1 msk torkad dragon
2-3 tsk dijonsenap
1/2 citron i skivor
salt, peppar
 
Skär kycklingen i bitar och stek i stekpanna tills bitarna är genomstekta, krydda med salt och svartpeppar. Lägg bitarna i en smord ugnsform och lägg på citronskivorna. Blanda grädden med dragon och dijonsenap och häll blandningen över kycklingen. Sätt in i mitten av ugnen, 200 grader, ca 10-15 minuter. Servera med kokt ris och valfria grönsaker.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0