Matbloggstoppen Kul med mat och bak -

Pyjamasparty

Ibland när Mattias jobbar kväll eller är på fotbollsträning brukar jag och Dexter ha pyjamasparty för oss själva. Vi får lite egen tid tillsammans där vi kan mysa :) Då gör vi några olika smörgåssnittar av det vi har hemma och lägger upp lite fint tillsammans med lite frukt. Sedan dansar vi fuldans i våra pyjamasar, leker, äter gott och skrattar massor! När han har dansat sig trött läser vi en saga medan vi äter och sedan sover han gott. Jag har undrat nån gång om grannarna ser oss genom fönstret, men sen har jag tänkt att det får de väl om de vill. De kan behöva lite underhållning ibland de också!


Vill man göra det extra speciellt för barnen kan man servera och äta på leksaksporslin i deras rum, det brukar vara kul! Det blir lite pill och många påfyllningar på minitallrikarna - men kul ändå!

Så här kan de se ut:

 
Tunnbrödsrullar med leverpastej och gurka. Lingongrova med ost och paprika och lite skivad blodapelsin (väldigt dåligt med "blod" i dessa, syns knappt). Svårare än så behöver det inte vara! Bröd och pålägg har man ju oftast hemma och nån frukt brukar man väl kunna hitta, sen när det är skuret i mindre bitar så ser det väldigt festligt ut ändå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0