Matbloggstoppen Kul med mat och bak -

Lax med basilikasås

Som ni kanske har märkt är jag ett stort fan av lax - både pga att det är nyttigt och för att det är så lätt att laga. Här är ett exempel där laxen tillagas i ugn (200 grader ca 15-20 min, beroende på tjocklek) med peppar/citronpeppar. Den serveras sedan med kokt färskpotatis och en basilikasås som du enkelt svänger ihop.
 
Basilikasås
 
Mixa snabbt ihop 2-3 dl cremefraiche eller gräddfil med ca 10-15 färska basilikablad och krydda med lite salt och peppar (ev. citronpeppar).
 
 

Kommentarer
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Då är vi två som gillar lax ;) speciellt salmalax är gott!

2013-06-28 @ 15:36:48
URL: http://bakasockerfritt.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0