Matbloggstoppen Kul med mat och bak -

Blodpudding

Blodpudding, eller Radhusbiff som det också kallas, är tyvärr inte så populärt idag. Varför inte? undrar jag. Det är järnrikt, snabblagat och dessutom gott, med lite goda tillbehör. Dexter älskar det iallafall som tur är! Han gillar det så mycket att han t.o.m. sa att han önskade det till middag på sin nästa födelsedag :) Vi får väl se hur det blir med det... Här kommer iallafall ett tips på hur man kan göra blodpuddingen mer attraktiv för ett barnaöga och även tips på några goda tillbehör som vi brukar ha.
 
 
Med några olika pepparkaksformar kan man göra mycket :)
 
 
Keso och lingonsylt är måsten till blodpudding tycker jag! På bilden har jag blandat lingonsylt med lite strimlad vitkål, det blir ännu bättre :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0